Maandelijkse archieven juni 2014

Workshop bij De Kleine Kapitein

Op 26 juni 2014 vond er een overleg plaats van de leescoördinatoren van Lezen Oké! De bijeenkomst werd gehouden bij De Kleine Kapitein met een workshop over stripboeken en informatieve boeken. Na de workshop konden de aanwezige scholen hun budget uitgeven in de winkel van De Kleine Kapitein.
Lees verder

Leescoördinatoren overleg

Op 26 juni 2014 vond er een overleg plaats van de leescoördinatoren van Lezen Oké! De bijeenkomst werd gehouden bij De Kleine Kapitein met een workshop over stripboeken en informatieve boeken. Na de workshop konden de aanwezige scholen hun budget uitgeven in de winkel van De Kleine Kapitein. Hieronder kun je een aantal foto’s bekijken.
Lees verder

LIST Conferentie

Op woensdag 18 juni 2014 organiseerde Lezen Oké! een conferentie over het LeesInterventie-project voor Scholen met een Totaalaanpak (LIST). Hieronder zie je een foto-impressie van de conferentie. Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.
Lees verder

Geronimo on Tour: De Noord

Van maart tot en met juni 2014 kwam Geronimo Stilton langs op diverse scholen in Ridderkerk. Geronimo is dol op zijn Ridderkerkse fans en kwam graag langs om hen de poot te schudden en op de foto te gaan. Lezen Oké! wil De Wakkere Muis hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van onderstaande foto’s! Klik
Lees verder