Contact

kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen over Lezen Oké! dan kun je contact opnemen via het adres dat hiernaast staat of via e-mail. Meer informatie over de organisatie van Lezen Oké kun je hier vinden. Daar kun je ook terecht als je met jouw school of gemeente wil deelnemen aan leesbevordering voor het basisonderwijs, peuterspeelzalen of kinderdagverblijven.

Zoek je een specifieke medewerker? Kijk dan in de lijst en koppel jezelf via social media!

Correspondentieadres
Lezen Oké!

Stichting Lezen Oké!
Meerkoet 50
2986 XC Ridderkerk

Marianne van Gink

Marianne is werkzaam als groepsleerkracht. Vanuit deze functie begeleidt zij kinderen o.a. met leesbevorderende activiteiten. Ruim 10 jaar was zij gemeenteraadslid in Ridderkerk. Zij recenseert kinderboeken voor diverse uitgeverijen en heeft een aantal jaren mogen deelnemen aan de Griffeljury. Daarnaast is zij bestuurder/penningmeester van de stichting Lezen Oké!
Marianne van Gink

Latest posts by Marianne van Gink (see all)


  Guyanne van der Horst

  Eigenaar van Jomagi Educatief, Onderwijsadviseur bij de POraad,Beleidsmedewerker kwaliteit Stichting Wijzer in Opvang en Onderwijs. Daarnaast ben ik jaarlijks betrokken bij de organisatie van het Rotterdamse Stadsdictee. Ik ben bestuurder/voorzitter van stichting Lezen Oké! en participeer in diverse activiteiten vanuit deze stichting.
  Guyanne van der Horst

  Latest posts by Guyanne van der Horst (see all)


   Peter de Bie

   Freelance Vormgever at Ablex
   Peter heeft jarenlange ervaring in het reclamevak, eerst als vormgever, later als art director. Bij Lezen Oké! is hij verantwoordelijk voor de website en geeft hij ondersteuning aan de projectleiding.
   Peter de Bie

   Latest posts by Peter de Bie (see all)