De Koen Kampioenshow

Speciaal voor de Kinderboekenweek 2013, waarbij Koen Kampioen als kerntitel is gekozen, brengt Fred Diks zijn interactieve en muzikale voorstelling: de Grote Koen Kampioen Show nu samen met twee beroemde voetballers van Pelota Events.

De spelers van Pelota Events behoren tot de wereldtop en zijn bekend van optredens in stadions in binnen en buitenland, op tv bij commercials en Z@pp Live en van voetbalmagazines als Goal voetbal en Elf voetbal. Vier demospelers van Pelota Events zijn opgenomen in het spel FIFA Street 2012. Het Pelota team gaat op dit moment heel Nederland door voor optredens, maar ook internationaal zijn ze inmiddels actief. Zo liggen er aanvragen vanuit Engeland, Duitsland, Denemarken en België.

Tijdens de Grote Koen Kampioenshow zullen deze voetbaltovenaars hun voetbalkunsten vertonen, misschien zijn ze net zo goed als Koen Kampioen. Pelota Events staat voor geweldige trucs, onnavolgbare acties en de meedogenloze panna. Kortom ware kunstenaars met een bal. Koen Kampioen heeft een bijzonder verjaardagscadeau gekregen. Misschien komt dat goed van pas als hij de bekerfinale tegen FC Score gaat spelen. Die bekerfinale moet het absolute hoogtepunt voor Koen worden, maar na een lange busreis vol tegenslagen, is het nog maar de vraag of Koen de bekerfinale mag spelen.

De zeer afwisselende show is interactief, want Fred en Pelota Events betrekken kinderen bij de show met een quiz en diverse voetbalspelletjes. Ook geven de kids Koen vette tips. In het kader van de Kinderboekenweek werd deze voorstelling op 17 oktober 2013 opgevoerd voor de groepen 4. De foto’s kun je hieronder bekijken.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.