Een Super… Show

Speciaal voor de Kinderboekenweek hebben cabaretier Pieter Derks en auteur Harmen van Straaten een theatervoorstelling gemaakt. Het belooft een Supershow te worden. Pieter en Harmen zijn in gespannen afwachting van de acteurs die allemaal in de boeken van Harmen voorkomen.

Speciaal voor de Kinderboekenweek zullen zij een toneelstuk opvoeren. Ze zijn er helemaal klaar voor en alles is geregeld. Op één klein dingetje na dan…. Waar zijn de acteurs? Ze weten toch dat ze moeten spelen? Maar de acteurs laten het afweten met allerlei smoezen: zo heeft de trein vertraging omdat er pony’s op de rails lopen, en zijn ze boos dat ze geen rol in het kinderboekenweekgeschenk hebben gekregen. Ze hebben allemaal wel een reden om niet te komen. Kortom, gedoe en dat nu uitgerekend in de Kinderboekenweek, met een volle zaal. Maar samen met het publiek maken Pieter en Harmen er toch een Super… show van!

Een vrolijke interactieve zing/speel/lach teken- en doevoorstelling. In het kader van de Kinderboekenweek werd deze voorstelling op 17 oktober 2013 opgevoerd voor de groepen 5.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.