BoekStartKast groot succes

Lezen Oké en de Bibliotheek AanZet hebben de handen ineen geslagen om de kinder- en peuteropvang in Ridderkerk te informeren over de BoekStartkast! Samen organiseerden wij een bijeenkomst daarover op 11 november 2014.

 

Over BoekStartkast

In opdracht van het ministerie van OC&W is een doorgaande leeslijn ontwikkeld door Stichting Lezen i.s.m. de bibliotheken. Het programma start voor baby’s onder de naam BoekStart en gaat vervolgens door via de Bibliotheek op school naar kinderen tot 18 jaar in het voortgezet onderwijs. Voor de jongste doelgroep 0-4 jaar is het boek met de naam ‘BoekStartkast’ ontwikkeld. Dit boek met cd biedt een verzameling van klassieke verhalen, beroemde kinderfiguren en inspirerende versjes en liedjes. Het boek heeft als doel pedagogisch medewerkers te ondersteunen bij het bieden van een voorleesklimaat.

 

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.