Oh nee, niet weer een boek!

Op 2 en 3 oktober werd voor de groepen 3 en 4 de voorstelling ‘Oh nee, niet weer een boek!’ opgevoerd door Magali de Fremery.

Over de voorstelling: Olifant is jarig en geeft een feestje. Hij hoopt dat zijn vrienden leuke cadeautjes voor hem meenemen. Tot groot verdriet van Olifant geven al zijn vrienden een boek. Als hij per ongeluk met zijn slurf in een boek belandt, begint hij te lezen, en….Olifant ontdekt hoe leuk lezen is en hoe geweldig boeken zijn!

De acteurs en muzikanten brengen met veel humor, spanning en muziek allerlei verhalen tot leven in een decor van 40 grote boeken: een grappig boek, een zielig boek, een griezelboek en zelfs een kookboek. Negen liedjes over boeken, lezen, letters en voorlezen ondersteunen de voorstelling die gemaakt is rondom het gelijknamige kinderboek.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt op 2 oktober 2014, met dank aan de Wingerd!


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.