De Zevensprong

Op een dag ontvangt schoolmeester Frans van der Steg een brief van een onbekende afzender. In de brief staat dat hij de volgende avond wordt opgehaald door het rijtuig van de afzender. Op de bewuste avond verschijnt inderdaad een koets. Maar Frans vertrouwt het niet en stapt onderweg uit….Zijn uitstapplaats blijkt een zevensprong te zijn. Alleen heeft deze maar zes wegen… Dit is het begin van een spannend avontuur waarin Frans, bijgestaan door zijn leerlingen en een groepje samenzweerders, de jonge Geertje gaat helpen die is opgesloten in het geheimzinnige Trappenhuis.

De Zevensprong is gebaseerd op het bekroonde boek van Tonke Dragt, uitgegeven door Uitgeverij Leopold. Eerder werd het boek al verfilmd voor televisie.

In het kader van de Kinderboekenweek werd deze voorstelling op 10, 11 en 14 oktober 2013 opgevoerd voor de groepen 7 en 8. De foto’s kun je hieronder bekijken.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.