Ik Kom Zo

Peggy wil met haar moeder spelen, maar die is te druk. Dan gaat ze maar in haar eentje spelen. Bruiloftje, met een echte sluier op haar hoofd. Wat heb je allemaal nodig om te gaan trouwen? Een pak, een auto, een ring, een fotograaf, een feest en…. je vriend! Wie is die vriend? Mama was toch veel te druk?

Een peuter -en kleutervoorstelling vol kleine verrassingen, met vrolijke liedjes en een leuk decor. Shana Bossmann: zang, piano en composities Anke Kranendonk: spel, zang, en teksten Charlotte Dematons: decor Ellen de Man Lapidoth: speladviezen. Uitgangspunt voor de voorstelling is het gelijknamige prentenboek Ik kom zo (uitgeverij Lemniscaat).

In het kader van de Kinderboekenweek werd deze voorstelling op 10 en 11 oktober 2013 opgevoerd voor de kleuters. De foto’s kun je hieronder bekijken.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.