Flits! De Show

Flits de show is een interactieve muzikale show gebaseerd op boeken over ‘Flits’ van Mirjam Oldenhave. Boelie is de grootste pestkop van de school. Iedereen is bang voor hem. Dat weet hij, en hij vindt het nog leuk ook. De kinderen van ‘Flits’ zijn het zat, het is tijd voor een anti-Boelie-actie! Maar ja, wat kunnen ze beginnen tegen een jongen die zo sterk is, en zo gemeen…

Het verhaal wordt verteld door Mirjam Oldenhave. Ze zingt en speelt samen met Irene Schepers, Roos de Wijs (accordeon, keyboard, contrabas, gitaar en saxofoon) en het publiek! De (live-) tekeningen zijn van Rick de Haas.

In het kader van de Kinderboekenweek werd deze voorstelling op 7 oktober 2013 opgevoerd voor de groepen 6. De foto’s kun je hieronder bekijken.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.