Letter Spetter

“Een duik in de zee, achter de boeken aan!” Deze interactieve kleutervoorstelling van Theatergroep Smoesjes neemt kinderen mee de onderwaterwereld in! Stilzitten kan bijna niet op de op maat gemaakte liedjes! Meezingen, meespelen, en zelfs meezwemmen mag!Zwemles, terwijl je veel liever wil lezen! Pien is bang voor water, en badjuffrouw Duikstra is niet weg van lezen… Maar dan is de badjuf zo slim om voor te lezen over een boek dat in het water valt! Om de boeken te redden, duikt Pien toch de zee in. En daar ziet ze de mooiste vissen die ze herkent uit de boeken! Maar nu zoekt Badjuf Duikstra een manier om Pien weer boven water te krijgen. Misschien biedt het boek uitkomst?

In het kader van de Kinderboekenweek werd deze voorstelling op 7 oktober 2013 opgevoerd voor de groepen 3. De foto’s kun je hieronder bekijken.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.