Winston Scholsberg

Toen Winston enkele jaren geleden opnieuw met “Anansi” in aanraking kwam groeide al snel het idee van een vertel-voorstelling. Zo was de spin Anansi, een veelvoorkomende figuur in Winstons vertelvoorstellingen, een onderdeel van een uitgebreid programma met zang en dans (Afrikaans Sprookje, door muziek- en dansgroep Pandora/Joeka, regie Tilde van Haaster).
Winston ontdekte de charme en de kracht van vertellen en besloot zonder muziek, zang en dans het vertellen centraal te plaatsen in een solovoorstelling. Dat dit gelukt is, mag afgeleid worden uit de altijd drukke agenda.
Sinds 1998 treedt Winston ruim 200 keer per jaar op als verteller.

Wie is Winston Scholsberg?
Winston Scholsberg is een veelzijdige, bruisende, enthousiaste, uitbundige en bekwame coach, trainer, meesterverteller, drummer, presentator, entertainer en inspirator.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt op 10 en 11 oktober 2012.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.