De Biebshow

Theatergroep Smoesjes! Twee keurige, onberispelijke bibliothecaressen zijn in hun werk verzonken. Afstempelen, gegevens invoeren, bladzijdes lezen. Als een eeuwenoud, mysterieus boek van de bovenste plank valt, waait er stof op! De dames kunnen hun nieuwsgierigheid niet bedwingen en belanden in de prachtige boekenwereld… De bibliothecaressen duiken in het leven van uiteenlopende hoofdfiguren van hun lievelingsboeken. Ze beleven de meest spannende en grappige avonturen, binnen verschillende boekengenres.

Een spannende, educatieve boekentheatervoorstelling boordevol liedjes en hilarische momenten voor kinderen van de midden- en bovenbouw van de basisschool. Muziek geschreven door: Mark Beumers en Benjamin Kuijpers Decor en special effects gemaakt door: Mathijs Schel. Concept + tekst + spel: Theatergroep Smoesjes!

Theatergroep Smoesjes! verzorgt muzikale theatervoorstellingen voor de hele familie. Ze spelen op locatie en in theaters. Hun voorstellingen staan voor humor, herkenning, plezier en zitten vol dynamiek.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt op 4 en 5 oktober 2012.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.