Kom je buiten spelen

Poppentheater Peterselie: Communicatie met poppen

Poppentheater Peterselie reist door het hele land met intieme vertelvoorstellingen met poppen en veel interactie, vooral voor de allerkleinsten. Verder zijn er workshops op het gebied van poppenspel, en geeft Poppentheater Peterselie meespeelvoorstellingen voor basisscholen.

Wat het spel van Poppentheater Peterselie karakteriseert is de plaats die communicatie inneemt. Interactie staat centraal. En daarmee wordt niet bedoeld: “ja” en “nee” gillen, maar meezingen, meebewegen, meedenken en soms ook daadwerkelijk meespelen. Bij de beschrijvingen van de voorstellingen staan filmpjes die dat laten zien.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt op 1 oktober 2012.


Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.