De Waterwaack van Natterlande

Lezen Oké! organiseerde tijdens de Kinderboekenweek 2018 de voorstelling ‘De Waterwaack van Natterlande’ door Hofplein Theater voor de groepen 7 en 8 van Ridderkerk.

Een bruisende voorstelling vol knotsgekke karakters!
Ga mee op avontuur met Toffee en Gum naar het geheimzinnige ‘Waterwaackhuis’ in het moerasgebied de Zomp. De ouders van Toffee en Gum proberen véél geld te verdienen door het gebied vol te bouwen met huizen. Maar het lijkt alsof de Zomp zich verzet tegen de bouw. In de vochtige, zompige omgeving vinden namelijk vreemde gebeurtenissen plaats…

Een waanzinnige voorstelling, boordevol mysteries en knotsgekke karakters zoals Tereisias Nadorst, Tante Thé, Zeebedeus Kolk, Schorre Morre, Kees de poweet en Professor B. Rakman, waar het plezier vanaf spat!

De Waterwaack van Natterlande is gebaseerd op het gelijknamige boek van Marco Kunst, door de pers ook wel de opvolger van grootmeesters Roald Dahl en Paul Biegel genoemd, met illustraties van Marieke Nelissen.

De foto’s zijn gemaakt Wendy Harreman-Schlosser.

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.