De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

Voor de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs speelde Meneer Monster & CDP Theatre Producers de Kinderboekenweek voorstelling:

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’

Naar het boek ‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ van Andy Griffiths.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben ze keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna klaar voor!

‘De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen’ is één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. De bestseller is omgetoverd tot een waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij.

 

De foto’s zijn gemaakt door Wendy Harreman en Studio Calansa.

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.

« 1 van 2 »