Dolfje Weerwolfje

Voor de groepen 5 en 6 van het basisonderwijs speelde Rick Engelkes Theaterproducties de Kinderboekenweek voorstelling:

‘Dolfje Weerwolfje, de musical’

De voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Dolfje Weerwolfje’ van Paul van Loon.

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Tijdsduur: 60 minuten inclusief meet & greet met de acteurs!

 

De foto’s zijn gemaakt door Studio Calansa en Wendy Harreman.

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.