Auteursbezoek Jeska Verstegen en Mattie Poels

Op 15, 16 en 17 mei komen Jeska Verstegen en Mattie Poels naar de basisscholen in Ridderkerk!

De voorstelling over Keteltje op pad met Prins Opa is geschikt voor groep 3 en groep 4 maar elke school kan maar met één jaargroep naar de voorstelling komen (30-35 leerlingen). In de onderstaande tabel kun je zien op welke datum en tijd de bezoeken plaatsvinden. Van de scholen die tussen haken staan verwachten wij nog een reactie.

Tijdens het auteursbezoek is er boekenverkoop van Keteltje op pad met Prins Opa, Keteltje Vriendenboekje, Luisterboek Keteltje: Prinses op les. En na afloop van de voorstelling zal Jeska haar boeken graag signeren!

Boeken
Tijdens het auteursbezoek is er boekenverkoop van Keteltje op pad met Prins Opa, Keteltje Vriendenboekje, Luisterboek Keteltje: Prinses op les. En na afloop van de voorstelling zal Jeska haar boeken graag signeren! Voor de boekenverkoop kunnen de scholen boeken afhalen bij boekhandel De Ridderhof.

 

Datum Tijdstip Wijk Locatie Bestemd voor:
Maandag 15 mei 09.00 uur Slikkerveer De Reijer De Reijer en De Burcht
  10.45 uur Slikkerveer De Regenboog De Regenboog en De Driemaster
  14.00 uur Drievliet De Botter (Voorn 9) De Botter en De Bongerd
Dinsdag 16 mei 10.00 uur Centrum Dr. Schaepmanschool Dr. Schaepmanschool, De Wingerd en De Klimop Centrum
  14.00 uur Centrum De Piramide Centrum De Piramide Centrum
Woensdag 17 mei 09.00 uur Rijsoord De Piramide Rijsoord De Piramide Rijsoord
  10.45 uur Bolnes De Bosweide De Bosweide en De Fontein