De Bende van 4 schrijft geschiedenis

kbw16_ouwe-meuk-grootDe Bende van 4 zorgde op 12 en 13 oktober voor muzikaal vuurwerk in de theaterzaal van het Plein!
De foto’s zijn gemaakt door Studio Calansa.

Beschrijving van de voorstelling:

Een interactieve vertelvoorstelling met belachelijk veel muziek.

Heb je altijd al willen weten wie de komma heeft uitgevonden, en waarom? Vraag je je af hoe een nietszeggend persoon Vader des Vaderlands kon worden? En hoe is het om eerstewereldoorlogje te spelen, op het toneel?

Op al deze vragen krijg je een antwoord in de nieuwste voorstelling van De Bende van 4. In liedjes en conferences komt (bijna) de hele Vaderlandse Geschiedenis voorbij. En je mag er, net als in het echt, nog zelf aan meedoen ook!

 

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.