Stamboom

kbw16_stamboomMagali de Fremery en Nicky ten Bosch namen dit jaar de voorstellingen voor groep 3 en 4 voor hun rekening. Op 13 en 14 oktober schitterden zij in De Loods.
De foto’s zijn gemaakt door Studio Calansa.

Beschrijving van de voorstelling:

OVER: Over, Over, Over, Overgroot OPA’S EN OMA’S

Iedereen heeft een oma en opa. Misschien heb je die gekend, misschien ook niet. Maar jouw oma heeft ook weer een oma en die oma heeft ook weer
 een oma. Je bent dus een achter-, achter-, achterkleinkind van heel veel opa’s en oma’s. Hoe leuk zou het zijn als je zou weten hoe die opa’s en oma’s vroeger leefden. Het meisje Fiene en haar broertje Flip gaan dat beleven in de nieuwe muzikale theatervoorstelling ‘Stamboom’.

Op zolder bij hun opa en oma vinden ze het stamboomboek
van hun familie met allemaal verhalen en portretten van vroeger. Ze dachten dat ze een hele saaie familie hadden, maar dat is helemaal niet zo! Eén over-, overgrootopa was zelfs een stoere ridder in de Middeleeuwen en één over-, overgrootoma was een operazangeres in de Pruikentijd! En… ze komen erachter dat ze veel meer op al die opa’s en oma’s lijken dan ze dachten. Dus na het zien van deze voorstelling wil je vast weten hoe dat in jouw familie zit!

Een interactieve voorstelling vol humor, muziek en spanning!

Op de Radio
Zoals je kunt zien bij de foto’s hieronder was de radio aanwezig bij de voorstelling van Magali. Je kunt de uitzending terugluisteren door op ‘play’ te klikken.

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.