Alice in Wonderland

De groepen 5 en 6 konden genieten van een geweldige voorstelling van het Hofpleintheater. Dit jaar kwamen zij met de voorstelling Alice in Wonderland naar Ridderkerk.

Over de voorstelling:
Op een dag tuimelt Alice in een konijnenhol en komt terecht in het magische Wonderland. In Wonderland ontmoet zij allerlei merkwaardige figuren als het Witte Konijn, de Zevenslaper, de Maartse Haas, de Kolderkat en uiteraard de Hoedenmaker.

Alice waagt zich aan een spannend avontuur om haar ware lot te ontdekken en de gruwelijke Hartenkoningin van de troon te stoten. Alice in Wonderland neemt jong en oud mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Een modern sprookje over zin en onzin, verwarrende gesprekken, woordspelingen en opmerkelijke karakters.

Met Alice in Wonderland brengt Hofplein Rotterdam een fantasierijke en eigentijdse bewerking van het wereldberoemde boek ‘Alice’s Adventures in Wonderland’ uit 1865. Een onvergetelijke en surrealistische theaterbelevenis waarin iedere bezoeker, jong en oud, voor heel even een onbezorgd mag en kan zijn.

Deze voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Alice in Wonderland’ van Lewis Carroll.

De foto’s zijn gemaakt door Studio Calansa.

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.