Lab 7+

Voor de groepen drie en vier bracht theatergroep Smoesjes met Mad Sience de voorstelling Lab 7+ op het toneel. Een voorstelling vol proefjes, boekdrukkunst, meespelen en uiteraard liedjes! Een spannende voorstelling waarin nieuwe woorden gemaakt worden en kinderen meegenomen worden in het laboratorium van Professor Algebra!

Over de voorstelling:
Professor Algebra sluit zich al maanden op om aan zijn nieuwste uitvinding te werken. Zo mooi als het leek om alle kinderen van de stad te trakteren op alle boeken die ooit zijn geschreven, zo ellendig heeft het helaas uitgepakt! De boekenschrijf-machine máákt geen boeken, hij eet ze op! Dan belt er ook nog een meisje aan om koekjes te verkopen voor de wetenschapsclub. En ooo, wat is ze nieuwsgierig! Ze verdwijnt in het luik naar het lab van de professor. Grote paniek: hoe krijgt Algebra dat meisje weg bij de allesverslindende machine?

Deze voorstelling is gebaseerd op het boek ‘Zo leuk is wetenschap’ van Kelly Doudma.

De foto’s zijn gemaakt door Studio Calansa.

Klik op een foto om hem groot te zien, gebruik vervolgens de pijltjestoetsen om terug en vooruit te gaan.