Contact

kunnen wij je verder helpen?

Heb je vragen over Lezen Oké! dan kun je contact opnemen via het adres dat hiernaast staat of via e-mail. Meer informatie over de organisatie van Lezen Oké kun je hier vinden. Daar kun je ook terecht als je met jouw school of gemeente wil deelnemen aan leesbevordering voor het basisonderwijs, peuterspeelzalen of kinderdagverblijven.

Zoek je een specifieke medewerker? Kijk dan in de lijst en koppel jezelf via social media!

Correspondentieadres
Lezen Oké!

Stichting Lezen Oké!
Meerkoet 50
2986 XC Ridderkerk

Marianne van Gink

Marianne van Gink

Docent at OBS De Noord
Marianne is werkzaam als groepsleerkracht op OBS De Noord in Ridderkerk. Vanuit deze functie begeleidt zij kinderen o.a. met leesbevorderende activiteiten. Ruim 10 jaar was zij gemeenteraadslid in Ridderkerk. Zij recenseert kinderboeken voor diverse uitgeverijen en heeft een aantal jaren mogen deelnemen aan de Griffeljury. Daarnaast is zij bestuurder/penningmeester van de stichting Lezen Oké!
Marianne van Gink

Latest posts by Marianne van Gink (see all)


  Guyanne van der Horst

  Guyanne van der Horst

  Innovatie- en organisatieadviseur at CED-Groep
  Ik ben werkzaam bij de CED-Groep in Rotterdam als senior adviseur (expertisegebieden: sbo, Taal/lezen).
 Vanuit deze functie adviseer en begeleid ik diverse scholen (po, s(b)o, conceptscholen) met als onderwerpen: opbrengstgericht werken, leerkrachtvaardigheden, 4D. Tevens ondersteun en begeleid ik vanuit de PO-Raad (Vliegende Brigade) Zeer Zwakke scholen om zo spoedig mogelijk weer het predicaat voldoende te behalen. Daarnaast ben ik jaarlijks betrokken bij de organisatie van het Rotterdamse Stadsdictee. Ik ben bestuurder/voorzitter van stichting Lezen Oké! en participeer in diverse activiteiten vanuit deze stichting.
  Guyanne van der Horst

  Latest posts by Guyanne van der Horst (see all)


   Peter de Bie

   Peter de Bie

   Freelance Vormgever at Ablex
   Peter heeft jarenlange ervaring in het reclamevak, eerst als vormgever, later als art director. Bij Lezen Oké! is hij verantwoordelijk voor de website en geeft hij ondersteuning aan de projectleiding.
   Peter de Bie

   Latest posts by Peter de Bie (see all)


   Joy de Jong

   Joy de Jong

   Medewerker activiteitencommissie at Lezen Oké!
   Na 16 jaar als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang te hebben gewerkt ben ik sinds kort fulltime thuismoeder. Via mijn toenmalige werkgever ben ik in 2012 in Lezen Oké 'gerold', waar ik mij onder andere bezighoud met Boekenpret. Zelf heb ik een grote passie voor (kinder)boeken, dus dit project past perfect bij mij. Ik heb twee jonge kinderen en vind (voor)lezen erg belangrijk.
   Joy de Jong

   Latest posts by Joy de Jong (see all)


    Wendy Harreman

    Wendy Harreman

    Medewerkster Boekenpret at Lezen Oké!
    Toen mijn oudste zoon bijna 2 jaar was ben ik, na jaren in de kinderopvang te hebben gewerkt, huismoeder geworden. Toen hij op de basisschool zat, werd ik gevraagd als hulpmoeder voor de kleuterbieb. Later werd gevraagd of ik de leesboeken wilde invoeren in de computer en werdik hulpmoeder bij de halbieb (voor groep 5 t/m 8). Ik vind het een uitdaging om voor elk kind een boek te vinden dat bij hem past! Bij Lezen Oké! houd ik mij onder andere bezig met Boekenpret.
    Wendy Harreman

    Latest posts by Wendy Harreman (see all)